Без категория

Отново на турнири по футбол на маса

Спортният календар за сезон 2022 на Българската Федерация по Футбол на Маса стартира ударно с 4 събития: 3 турнира – в София, Пловдив и Варна, и новото попълнение за годината – Майсторски клас воден от най-добрите в света.

Началото е в София със състезание от клас ITSF Pro Tour, организирано от СК „Сторм Райдърс“, турнира в столицата по традиция се радва на изключително голям интерес от българските и чуждестранни играчи.

„Storm Riders Open 2022“ – ITSF Pro Tour – на 04-06 Март 2022г. в гр. София, бар „BSD 1“.

Турнирите продължават през м. Април. За първа година в “Града на тепетата“ ще се проведе международен турнир с домакин СК „Хилс Кинг“, за който вече има запитвания от играчи от различни страни по света.

„Hill’s Pro Tour“ – ITSF Pro Tour – на 08-10 Април 2022г. в гр. Пловдив, бар „CoolDown”.

През м. Юли състезателите ще изживеят едно уникално приключение, което ще се проведе преди най-големия турнир в България, организирано от СК „Джа-Ра“. Част от програмата са обучения, Майсторки класове и турнири. Ще се проведат със специалното участие на Световните шампиони:  Благовеста Герова (BGR), Тони Спредеман (USA) и Бьорн Хоффман (DEU).

„Masters Class“ – на 26-28 Юли 2022г. в Спортен комплекс „Камчия“.

След Майсторските класове, СК Джа-Ра“ е домакин на най-атрактивния турнир на Балканския полуостров, който ще се проведе край морето. Той се провежда за шеста поредна година и се очаква да дойдат над 200 професионални състезателя. Това е предпоставка да твърдим, че това ще бъде най-посещавания международен турнир в България.

„Varna Foosball Masters 2022“ – ITSF Masters Tour – на 29-31 Юли 2022г. в Спортен комплекс „Камчия“.

Всеки, който има желание да се включи в турнирите или има интерес да се свърже с Българската Федерация по футбол на маса (БФФМ), може да го направи на имейл адрес: bulgariantablesoccer@gmail.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *